Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo

Beurs Houten

Beurs Houten


Agenda Alles Klein

Inhoudsopgave:

* Komende beurzen
* TerugblikKomende beurzen

Voorzichtig weer naar een beurs?

Ondanks het nog altijd heersende corona-virus gaat steeds meer wereld weer open. Ook de Poppenhuisbeurzen mogen weer, voorzichtig: voor alle beurzen geldt de 1,5 meter afstand!

Let bij bezoek op de voorwaarden, waarbij we inmiddels allemaal wel weten dat altijd geldt:
- Blijf thuis bij klachten of positieve test, je bent dan echt niet welkom op een beurs
- Was je handen, nies in je elleboog, houdt zoveel mogelijk afstand en laat je vaccineren en/of draag een mondkapje. Volg aanwijzigingen op van de mensen van de organisatie.
- Dat betekent ook dat je soms even geduldig moet wachten als er bij een stand al meer mensen staan. Wees lief voor elkaar, we vinden het allemŠŠl een lastige tijd.

De Broodfabriek in Rijswijk

Deze tweedaagse beurs bestaat al jaren, waarbij het accent steeds meer ligt op de poppenhuizen ipv poppen. Met ca. 70 stands totaal, een vaste locatie voor veel hobbyisten.

Wat: Poppenhuizen, Poppen & miniaturenbeurs

Wanneer: zaterdag 16 okt en zondag 17 oktober van 10 tot 17 uur

Waar: De Broodfabriek in Rijswijk

Entree: online kaartverkoop € 8,- (kindertarief zie site)

Organisatie en info: de-broodfabriek.nl/evenementen/

De AllesKlein Poppenhuis & Miniaturen beurs

Als er deze winter geen extra maatregelen nodig zijn, gaat ook de AllesKlein beurs weer van start op zondag 30 januari 2022. Na een jaar stilte zien we elkaar hopelijk allemaal weer terug in Hal 1A van het Expo gebouw in Houten. Binnenkort start de inschrijving. Zodra er meer bekend is, volgt hiernaast de lijst van deelnemers en gegevens m.b.t. de kaartverkoop. Ook voor deze beurs zal kaartverkoop online mogelijk zijn, verkrijgbaar vanaf december.

Wat: AllesKlein P&M beurs

Wanneer: zondag 30 januari 2022 van 10.30 tot 16.00 uur

Waar: Expo, Meidoornkade 24, 3992AE Houten

Organisatie: allesklein.nl (meer info hier beschikbaar rond oktober)

Terugblik

Terugblik op de nieuwe weekendbeurs in Expo

WB evenementen organiseerde in het weekend van 4-5 september een nieuwe beurs in Expo Houten. Na een lange periode van stilte mochten we eindelijk weer! In overleg met Allesklein organiseert WB evenementen in september een weekendbeurs in Hal 2-3 (en blijft de eendaagse AllesKlein-beurs eind januari in Hal 1A) en de eerste keer was al direct een succes. Iedereen genoot van de beurs en was blij elkaar weer te ontmoeten, velen hebben elkaar bijna 2 jaar niet gezien. De ruime opzet met brede tussenpaden, richtingspijlen en gezondheidscheck bij de ingang gaf een veilig gevoel en maakten het mogelijk voor iedereen om zich aan de corona-regels te houden. Er is veel veranderd hierdoor, maar wat bleef was de gezellige sfeer en het rondlopen tussen al die mooie miniaturen. Ook waren er nieuwe produkten (o.a. 3D items voor 1:12 en Lundby-schaal 1:16) te bewonderen. Al met al een geslaagde beurs.