Poppenhuizen en miniaturen 't Kleine Loo

Alles Klein

Je kunt altijd met vragen per e-mail bij
Alles Klein terecht:

info@allesklein.nl
Graag tot ziens!

Workshops

* OriŽntatie Mini-wereld
* Tuinhoekje
* Aankleding Toonkamer
* Keuken van het Rembrandthuys
* Het Utrechtse Huisje

Tot nader bericht ivm corona maatregelen geen workshops aan huis mogelijk.

Bij Alles Klein kun je diverse workshops volgen. Een kleine keus vind je hieronder, maar je kunt ook zelf met suggesties komen. Een Workshop duurt meestal ťťn dag en vindt plaats aan huis bij Alles Klein in Utrecht. Het aantal deelnemers varieert per soort workshop van minstens twee tot maximaal 6 personen. Meer informatie nodig? Stel je vragen liefst per mail info@allesklein.nl
of bel 06 417 95 205 (voicemail).

OriŽntatie Mini-wereld

Kosten vanaf € 35,- (afhankelijk van keuze stoffering) per deelnemer, incl. koffie/thee, hoekje, basis-stoffering

De workshop OriŽntatie Mini-Wereld biedt een goede start als u niet weet waar en hoe te beginnen met deze leuke hobby. Een stukje theorie, uitleg over stijlen en materialen en natuurlijk zelf aan de slag. U zet het hoekje in elkaar, kiest stoffering uit een ruim aanbod van behang en/of tegels en leert diverse technieken. Met de nodige basiskennis kunt u thuis verder met het ter plekke gestoffeerde Hoekje.

Hoekje stofferen

Tuinhoekje

Kosten vanaf € 35,- afhankelijk van keuze aankleding, incl. koffie/thee, hoekje, basis-aankleding

Bij deze workshop maak je van een Hoekje een tuintje. Je leert diverse technieken voor de aankleding en tips voor het maken van eenvoudige beplanting. Na afloop van een ontspannen korte dag ga je naar huis met een basistuintje waar je zelfstandig verder mee kunt.

Tuinhoekje

Aankleding Toonkamer

Kosten vanaf € 75,- (afhankelijk van keuze stoffering) per deelnemer, incl. toonkamer, basis-stoffering, koffie/thee en broodlunch

Tijdens de gezellige dagcursus Aankleding Toonkamer krijgt u naast veel uitleg volop gelegenheid om zelf aan de slag te gaan. Behangen, verven, elektra e.d. komen alle aan bod. Na afloop heeft u een toonkamer met voldoende basis om thuis verder te gaan.

Toonkamer inrichten

Keuken-Toonkamer

Kosten vanaf € 135,- per deelnemer, inclusief koffie/thee en lunch.

Deze toonkamer is gebaseerd op de keuken die ik voor het Rembrandthuys bouwde maar kun je naar eigen inzicht verder inrichten. Tijdens een volle dag workshop bouw je de kamer op, inclusief raampartij en deurkozijnen en schouw. Je leert technieken als verstek zagen, werken met hout en balsa e.d. en krijgt veel stijltips. Uiteraard kun je ook bij deze workshop even bijkomen tijdens de lunch en is er koffie/thee. Na een pittige werkdag ga je naar huis met de casco keuken en de kennis om deze thuis verder af te maken. En vervolg-workshop is ook hier mogelijk, m.b.t. betegeling en de inrichting met bedstee en keukenblok e.d.

Keuken kaal Keuken Voorbeeld

Het Utrechtse huisje

Kosten: vanaf € 135,- afhankelijk van uitvoering, incl. koffie/thee en lunch

In deze workshop van een volle dag bouw je het Huisje op. Het ontwerp is gebaseerd op een Utrechts hofjeshuisje gemaakt door Simone Kasbergen. Je maakt de voorgevel met raam, deur en goot. Daarbij leer je diverse technieken en krijgt veel tips over opbouw en materialen. Je maakt een dakkapel en eenvoudige schouw. Tussendoor is er een rustmoment met lunch. Na deze dag ga je naar huis met een leuk klein Huisje om zelf verder aan te kleden en in te richten. Ook met tips voor de afwerking.